24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Propagandista preferată a lui Putin a avut o cădere nervoasă după anunțul privind livrarea de tancuri germane în Ucraina. ”Nu vom uita, nu vom ierta” VIDEO

Publicat peVineri, 27 Ianuarie 2023, ora 13:28

1959 citiri

Unul dintre cei mai importanți propagandiști ai Kremlinului, redactorul șef al canalului TV de stat Russia Today, Margarita Simonian, amenință Germania cu un atac, după decizia Berlinului de a livra Ucrainei tancuri Leopard 2.

Simonian a izbucnit cu amenințări în timpul talk-show-ului lui Vladimir Solovyov de la același post de televiziune.

Știrile despre tancurile NATO, care vor intra în Ucraina în următoarele săptămâni și luni, au iritat propaganda rusă. Au existat amenințări, inclusiv privind folosirea armelor nucleare.

Simonian a încercat să convingă că aproape toți germanii erau împotriva furnizării de tancuri Ucrainei și a amenințat că va „elibera” poporul german.

„Războiul se va termina! Mai devreme sau mai târziu totul se termină… Și ce veți face cu noi pe aceeași planetă, în aceeași Europa? Cot la cot! Cum veți exista lângă noi? Nu știu. Cred că acesta nu este poporul german… Conducerea poporului german este așa. Asta înseamnă că poporul german este din nou în strânsoarea fasciștilor. Nu ar trebui să eliberăm poporul german? (…) Le promit nemților că cei care i-au obligat să facă: nu vom uita, nu vom ierta”, a spus propagandistul rus.

În timpul discursului nervos, ea a recunoscut că tancurile nu sunt sfârșitul și este sigură că Occidentul va oferi arme de aviației Kievului și chiar rachete cu rază lungă pentru a respinge agresiunea rusă.

„Nu știu ce vom face ”, a avut o scăpare propagandista.

Ea nu a uitat de amenințările la adresa Americii. „Toate aceste livrări vor duce la o catastrofă uriașă! Și nu este clar ce va rămâne din America ca stat ca urmare a acestei catastrofe. Ar trebui să ne ascultați”, a spus Simonian.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri