11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Propagandiștii ruși, criză de nervii după ce Putin a primit mandat de arestare. Margarita Simonian amenință cu un „atac nuclear”

Publicat pe


Vineri, 17 Martie 2023, ora 22:40

1274 citiri

Margarita Simonian a sugerat că Rusia va lansa un atac nuclear FOTO Twitter

Propagandiștii ruși îi amenință pe judecătorii Curții Penale Internaționale de la Haga și pe cei care decid să pună în aplicare decizia lor privind arestarea lui Vladimir Putin.

Propagandista Margarita Simonian a sugerat că Rusia va lansa un atac nuclear asupra țării care îl arestează pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, potrivit deciziei Curții Penale Internaționale. Ea a scris despre asta pe contul ei de Telegram.

„Aș dori să mă uit la țara care, conform deciziei de la Haga, îl va aresta pe Putin. În opt minute. Sau cât va dura să zboare o rachetă către capitala sa”, a scris ea.

De asemenea, propagandistul Anton Krasovsky i-a amenințat pe judecătorii Curții Penale Internaționale cu moartea. El ar vrea să incendieze clădirea Curții Penale Internaționale.

„Cred că în această seară un număr de judecători ai Curții Penale Internaționale ar trebui să moară în mod tragic pe neașteptate, iar clădirea acestei organizații ar trebui să ardă din cauza unui scurtcircuit în cablajul electric”, a scris el.

Fostul agent KGB, teroristul Igor Ghirkin-Strelkov a scris pe Telegram că nu a fost surprins de o astfel de decizie a Curții. De asemenea, a făcut aluzie la o „etapă următoare”.

„În ceea ce privește sancțiunea arestării lui Putin: în anul 2014, în septembrie, am prezis această etapă de „gătire lentă a broaștei” dacă… Acum „dacă” a devenit realitate, următoarea etapă este chiar după colț”, a scris el.

Viaceslav Volodin, șeful Dumei de Stat a Federației Ruse, a reacționat la decizia CIJ. El a declarat că Federația Rusă consideră atacurile asupra lui Putin drept o agresiune împotriva Rusiei.

„Hârtiile curții extraterestre de la Haga nu se aplică Rusiei”, a spus Volodin.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri