0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Proprietăți de lux în SUA: O fermă de 101 hectare din Colorado, cu propria „casă de hobbiți”, se vinde cu 68 de milioane de dolari

Publicat pe


O fermă din Woody Creek, scoasă la vânzare pentru 68 de milioane de dolari, e una dintre cele mai scumpe reședințe scoase la vânzare în acest stat și are câteva zone mai degrabă specifice cărților de povești decât Vestului Sălbatic, scrie The Wall Street Journal. Una dintre locuințele de pe proprietate, o așa-numită „casă de hobbiți”, are o intrare secretă.

Cunoscută sub numele de Two Mile Ranch, proprietatea de aproximativ 101 hectare (250 de acri) este situată la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Aspen. Pe lângă Casa Hobbit și casa principală, proprietatea include alte cinci case pentru un total de 22.000 de metri pătrați locuibili și 22 de dormitoare.

Vânzătorul este investitorul local Pat Scanlan, care a declarat că a cumpărat ferma în 2021 pentru aproximativ 20 de milioane de dolari. Proprietatea se degradase, iar Scanlan a spus că a cumpărat-o cu gândul de a restaura casele și de a reabilita unele dintre zonele utilizate în agricultură.

Scanlan, care deține și o distilerie artizanală în Roaring Fork Valley, a declarat că a cheltuit aproximativ 8 milioane de dolari pentru modernizarea proprietății.

Locuința principală de pe domeniu a fost construită în jurul anului 2007.

Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri