21.3 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Protecția Consumatorilor a închis un restaurant din centrul Timișoarei pentru șase luni/Foto


Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Timiș au vizitat un restaurant de lux din zona zero a Timișoarei. Ce au descoperit acolo a fost o surpriză negativă totală. Acum, unitatea a primit propunere de închidere a activității pentru o perioadă de șase luni și o amendă de 20.000 de lei.

Șoc total pentru cei de la CJPC Timiș, atunci când au vizitat un restaurant din centrul Timișoarei. Ce au găsit acolo a fost o mizerie totală. În urma controlului s-a propus închiderea activității timp de șase luni și o amendă de 20.000 de lei.

Inspectorii au găsit întreg spațiul de prestare a serviciilor de alimentație publică insalubru și impropriu desfășurării activității, Pereții erau cu infiltrații de umezeală, igrasie, mucega, plăcile de gresie erau căzute. Utilajele, instrumentarul, spațiile de depozitare neigienizate corespunzător. Materiile prime erau lipsite de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora, specialitățile nu aveau atașată data preparării, unele erau în afara datei durabilității minimale. De asemenea, a fost descoperită nerespectare recomandărilor producătorului pentru condițiile de păstrare-depozitare.

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri