8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Protestele de la Afumați primesc întăriri din țară! Transportator: „Dacă nu se găsesc soluții comune, vom încerca să facem pasul următor, de la revoltă mai departe”

Publicat pe„De ce nu avem voie noi, care avem garaje, să facem polițele de asigurare RCA? Vă dau și răspunsul, că a fost o întrebare retorică: Atunci o să vedeți controlae și amenzi și ce ne vor face când noi nu vom mai face parandărăt către statul paralel. Este unul dintre cele mai mari RCA. Ăsta a fost principalul punct de protest, dar am sesizat și alte disfuncționalități în administrație și în instituțiile statului create pentru noi. Atunci acest protest s-a transformat într-o revoltă. Dacă nu se găsesc soluții comune, vom încerca să facem pasul următor, de la revoltă mai departe”, a spus Tudorin Burlacu – unul dintre capii Revoluției din 1989, luni seara, la Realitatea PLUS.

„Suntem sugrumați de politic. Nu am putut protesta la Timișoara. Utilajele noastre sunt numai tractoare. Domnul Muscă a depus cererea. Poate este o manevră de a ne despărți pe noi de fermieri. Dar noi vom merge împreună. Plecăm spre București. O parte dintre…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri