17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Provocarea apei. Un inedit concurs de înot revine în actualitate

Publicat pe


Pentru a veni în întâmpinarea dorinței lor de a face sport, cu ocazia Zilei Internationale a Apei (22 martie) și după doi ani de pandemie, pasionaților de înot li se oferă posibilitatea participării la cea de-a patra ediție a 0,5hAquaChallenge, un eveniment de înot ce se va desfășura în 19.03.2022, ora 10:00, în bazinul Dacia (zona Circumvalațiunii) din Timișoara.

0,5hAquaChallenge este un eveniment de amatori deschis tuturor adulților pasionați de înot, indiferent de viteză sau tehnică în practicarea înotului, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele.

Evenimentul se desfășoară sub forme de runde de înot de câte 30 de minute. Provocarea constă în a înota un număr cât mai mare de lungimi de bazin pe durata unei runde. Fiecare participant înoată o singură rundă, iar clasamentul final se face pe grupe de vârstă şi gen, în funcţie de distanţa parcursă pe durata celor 30 de minute.

Nu este necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club sau asociaţie sportivă. Pot participa persoane care au împlinit 18 ani pană la data desfășurării și care au o stare de sănătate și o pregătire fizică adecvată pentru participarea la un astfel de eveniment.

Înotul masters implică adulți care practică acest sport ca amatori, participarea fiind mai importantă decât rezultatele. Sportivii concurează pe grupe de vârstă: 18-24, 25-29, 30-34, 35-39, șamd, cu categorii de 5 ani, ultima categorie incluzând orice vârstă peste 100 de ani.

Înscrierile se fac la http://www.timisoara.inot-masters.ro. Detalii despre eveniment, repartizarea pe culoare, precum și alte informații actualizate sunt disponibile online.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri