16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, despre NEGOCIERI pentru pace: „Nu vedem un zel similar din partea Ucrainei”

Publicat peEl a adăugat că, în timp ce elementele unui potențial acord de pace în 15 puncte sunt pe ordinea de zi, per total raportul a fost incorect.  

Peskov a criticat și hotărârea Curții Internaționale de Justiție, care a ordonat Rusiei să oprească invazia din Ucraina. El a spus că instanța nu a văzut nicio dovadă care să susțină justificarea de către Kremlin a războiului și că Ucraina comite genocid împotriva vorbitorilor de limbă rusă din estul țării.  

El a spus că Rusia „nu va putea lua în considerare această decizie”, adăugând că ambele părți – Rusia și Ucraina – trebuie să fie de acord pentru ca decizia să fie pusă în aplicare.

Făcând referire la comentariile făcute de președintele Vladimir Putin miercuri seară, Peskov a criticat unii cetățeni ruși, despre care a spus că s-au dovedit a fi „trădători”, arătând pe cei care demisionează de la slujbă și fug din țară.  

„În vremuri atât de dificile… mulți oameni își arată adevăratele fețe”, a spus Peskov reporterilor într-o conferință.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri