13 C
București
joi, 2 mai 2024

Radu Tudor: ”Israelul a demonstrat că poate lovi oricând facilitățile nucleare din Iran și că, la nevoie, o va face. Azi nu și-a folosit nici 5% din puterea militară”

Publicat pe


Israelul a lansat lovituri de avertisment, de mică anvergură, în Iran, dar a demonstrat că, în cazul escaladării conflictului cu republica Islamică, îi poate distruge acesteia instalațiile nucleare, a declarat analistul militar și realizatorul TV Radu Tudor.

El a comentat la Antena 3 CNN strategia statului evreu în răspunsul militar către Iran, după atacul masiv al Teheranului din urmă cu o săptămână.

„Amploarea atacului de vineri dimineață nu este una serioasă, nu este una mare. Ceea ce este mai important de observat în această reacție a Israelului sunt țintele alese. Faptul că aceste drone au fost trimise către zonele cu facilități nucleare ale Iranului, către Natanz și Isfahan, demonstrează că Israelul trimite un avertisment Iranului.

Pe viitor, dacă escaladează tensiunile între Iran și Israel, Israelul va lovi fără doar și poate aceste ținte pe care astăzi le-a ales doar prin intermediul unor drone care pot fi ușor depistate, ușor…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri