24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Raed Arafat, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Publicat peRaed Arafat este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Născut în Siria, Raed Arafat a crescut în Nablus, în nordul Cisiordaniei, iar la vârsta de 16 ani (în 1981) a emigrat în România, pentru a studia medicina. A studiat limba română la Pitești, iar ulterior, a urmat cursurile Universității de Medicină din Târgu Mureș și s-a specializat la Târgu Mureș și Cluj în anestezie terapie intensivă. În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă.

A fost subsecretar de stat în Ministerul Sănătății din august 2007 până în octombrie 2012, apoi ministrul interimar al sănătății din octombrie până în decembrie 2012. Din decembrie 2012 până în ianuarie 2014 a ocupat funcția de secretar de stat în ministerul Ministerul Sănătății, iar din ianuarie 2014 până în prezent este secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne.

Urmărește podcastul integral cu Raed Arafat doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri