1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Raluca Podea, apariție incendiară într-un costum de baie animal print. În ce ipostază sexy s-a fotografiat pe marginea piscinei

Publicat pe


Raluca Podea se numără printre cele mai frumoase femei. Aceasta impresionează de fiecare dată cu frumusețea sa răpitoare, formele provocatoare și felul carismatic.

Deși aparițiile sale televizate sunt tot mai rare, focoasa blondină nu uită de prietenii săi din mediul online. Raluca Podea preferă să își surprindă urmăritorii de pe Instagam, ori de câte ori are ocazia, cu imagini de-a dreptul incendiare.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că aceasta este adepta shooting-urilor foto sexy, dar și a celor mai incitante ținute. De curând, superba blondină a încântat privirile internauților cu o postare senzuală în costum de baie animal print.

Cum s-a lăsat fotografiată Raluca Podea pe marginea pisicinei, într-un costum de baie minuscul

Raluca Podea a încins gradele în termomtre cu o apariție spectaculoasă pe Instagram. Aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine senzuală, dar și cu o ipostază neașteptată.

Focoasa blondină s-a lăsat fotografiată pe marginea pisicinei într-o poziție mai puțin obișnuită, care îi scoate în evidență atuurile fizice, în mod special posteriorul bombat, bustul generos, picioarele subțiri și talia de viespe.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Raluca Podea nu știe să înoate și se teme de înălțime, dar a sărit! „Uite-o cum arată!”

De asemenea, costum său de baie animal print i-a lăsat la vedere cele mai provocatoare forme ale corpului. Un lucru este evident, Raluca Podea este posesoarea unui trup de zeiță, iar drept dovadă stau pozele sale de pe rețelele sociale.

Se pare că superba blondină nu se teme să își evidențieze atuurile fizice pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, aceasta apelează la cele mai sexy ținute pentru a-și pune în valoare formele cuceritoare.

Postarea Ralucăi Podea de pe marginea pisicinei a generat mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Aceștia nu s-au putut abține din a o complimenta pe blondină.

Citește și: Raluca Podea s-a lăsat fotografiată în cea mai fierbinte ipostază. Cum arată într-un palton, aproape goală

„Ești foarte seeexy”, „Incitantă și ispititoare maxim!🔥”, „Ce divă elegantă și atrăgătoare. Ai un corp de invidiat!” sau „Ești minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Raluca Podea, pictorial fierbinte într-o revistă celebră din străinătate

În urmă cu aproximativ un an, Raluca Podea a făcut senzație pe rețelele sociale cu un pictorial fierbinte în care apare seminud. Aceasta a renunțat la inhibiții și a pozat în cele mai ispititoare ipostaze pentru o revistă celebră din străinătate.

Focoasa blondină și-a lăsat trupul acoperit doar de un platon lung. Piesa vestimentară i-a scos la vedere bustul generos, bronzul perfect și talia de invidiat.

De asemenea, Raluca Podea a îmbrăcat mai multe ținute sexy în cadrul shooting-ului foto, ce au pus pe jar publicul masculin. Postările sale au stârnit foarte multe comentarii din partea internauților.

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său: „Las și eu asta aici, tată”. Ce i-a transmis micuțului său să facă peste 20…

Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri