25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Raoul Trifan a observat probleme în “paradisul USL 2.0” pe fondul exploziei preţurilor la carburanţi

Publicat pe


Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, amendează certurile din interiorul coaliţiei pe marginea modificării Codului Fiscal şi a preţurilor tot mai mari la carburanţi. El menţionaeză situaţia ilară în care un partid aflat la guvernare cere, în mod public, soluții de la proprii parteneri de guvernare.

„Suntem condamnați să rămânem unii cu alții”, afirmă Raoul Trifan că ar fi sloganul, ca un titlul de film, al colaborării între PSD şi PNL, la doar câteva luni de la startul unei coaliţii de 70% în parlament. O colaborare care scoate tot mai multe scântei.

“Pe fondul inflației galopante, al creșterii necontrolate a prețurilor și îndatorării masive a românilor, pe fondul creșterii cheltuielilor și numărului de angajați ai statului, iată că ideile crețe ale guvernanților în legătură cu modificarea Codului Fiscal și plafonarea prețului la carburanți produc probleme în paradisul USL 2.0. PSD solicită Ministrului PNL al Energiei soluții urgente pentru reducerea prețurilor la carburanți. Adică un partid aflat la guvernare cere, în mod public, soluții de la proprii parteneri de guvernare. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns”, arată Trifan.

El reaminteşte că soluția corectă pentru reducerea prețurilor la carburanți a fost prezentată de USR de peste cinci luni. Este vorba de scăderea TVA-ului la carburanți de la 19% la 5%, modificare care ar însemna că acolo unde benzina costă 9 lei pe litru, după această reducere ar costa doar 8 lei

“Prețurile cresc în fiecare zi, domnilor guvernanți! Iar puterea de cumpărare a românilor scade pe măsură ce inflația atinge noi și noi culmi. Sunteți incapabili să luați decizii în interesul țării. Plecați acasă!”, a încheiat Trifan

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri