13.8 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022

Raoul Trifan pune punctul pe i: Prima grijă a lui Alin Nica este să-și mulțumească mașinăria de partid

Publicat pe


Senatorul USR de Timiş Raoul Trifan afirmă că preşedintele PNL al CJ Timiş, Alin Nica, se opune puternic procesului de restrucurare al STPT fiindcă are de protejat o „haită de politruci”. El afirmă că marea problemă a lui Nica este faptul că la Consiliul Judeţean are prea puţine fonduri ca să mulţumească întreaga “maşinărie de partid”, astfel că vrea bani şi din alte locuri, cum ar fi STPT.

În războiul dintre primarul Timişoarei, Dominic Fritz, şi preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a intervenit şi senatorul USR Raoul Trifan. El afirmă că motivul pentru care președintele PNL Timiș nu vrea restructurarea STPT este că protejează o “haită de politruci adânc înșurubați pe posturile călduțe ale societății”.

“Că Alin Nica este paralel cu ideea de returnare a investițiilor și de calitate a serviciilor este de înțeles. Omul nu a lucrat în viața lui pe piața liberă a muncii. Toată viața profesională și-a petrecut-o prin diverse funcții politice. Așa că prima lui grijă este să-și mulțumească mașinăria de partid, cea care l-a făcut din primăraș de comună baron peste județ. De fapt, aceasta este principala miză pentru PNL și PSD în județul nostru și motivul atacurilor zilnice pe care le lansează înspre administrația USR. Când Dominic Fritz a câștigat alegerile, useliștilor li s-au năruit perspectivele. Pilele înrădăcinate în toate instituțiile și-au văzut scaunul pus în pericol, iar fluxurile de bani publici au încetat să curgă spre firmele de casă ale PNL și PSD”, a afirmat Trifan.

El spune că acum “aparatul de sifonat bani publici” s-a mutat la Consiliul Judeţean, o instituție cu buget mai mic decât al Timișoarei, adică mai puțini bani de deturnat.

 “Aceasta este de fapt marea problemă a lui Alin Nica: secarea surselor de bani publici prin care șefii deserveau întreaga mașinărie de partid. Din păcate pentru ei, noi nu ne vom opri. Vom curăța administrația din Timișoara, instituție cu instituție. Iar din 2024 o vom curăța și pe cea din județ”, a încheiat Trifan.

 

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri