23.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Raoul Trifan, reacţie la planul asasinării lui Cătălin Drulă: “Pentru politicienii vechiului sistem ar fi ideal să dispărem din viața politică”


Senatorul USR de Timiş Raoul Trifan reacţionează la stenogramele șocante apărute astăzi în presă, în care se face referire la asasinarea lui Cătălin Drulă. Trifan afirmă că aceste stenograme arată dimensiunea răului cu care se luptă orice demnitar USR care încearcă să modernizeze vechiul sistem politic corupt.

Raoul Trifan reacţionează prompt la stenogramele din procesul liderului sindical Ion Rădoi, în care se discută despre asasinarea fostului ministru al Transporturilor Cătălin Drulă, preşedinte interimar al USR şi deputat de Timiş.

“Cătălin Drulă a devenit inamicul mafiei de la metrou atunci când a vrut să curețe de corupție compania Metrorex, luată de ani de zile pe persoană fizică de sindicalistul Ion Rădoi. Stenogramele ilustrează și relațiile pe care acesta le avea cu unii oameni politici, iar astfel înțelegem mai bine de ce un șef de sindicat se credea atotputernic și etern. Unul ca Rădoi nu poate concepe ca cineva din afara acestui sistem să îi dea peste mâna băgată până la umăr în bugetul statului”, arată Trifan.

El spune că acesta e motivul pentru care USR a fost dat afară de la guvernare, iar forţe corupte se aliază împotriva primarilor USR.

“Iată de ce USR a fost scos de la guvernare, iată de ce, peste tot unde avem primari, forțele corupte se aliază împotriva noastră. Pentru politicienii vechiului sistem și „asociații” lor, ar fi ideal să dispărem din viața politică și să nu le mai încurcăm planurile și schemele care funcționează perfect de 30 de ani. Nici Cătălin Drulă, nici ceilalți membri USR nu ne vom da bătuți! Vom lupta în continuare pentru a curăța sistemul de vechile metehne și pentru a construi un viitor mai bun pentru România”, a mai arătat Trifan.

 

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri