27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Răsturnare de situație în cazul din Mangalia, unde o fată a fost găsită moartă într-un parc. Ce au descoperit polițiștii despre suspect

Publicat peRăsturnare de situație în cazul din Mangalia, unde o fată a fost găsită moartă, duminică dimineață, într-un parc, de un bărbat care mergea la pescuit. Polițiștii au transmis că victima are 18 ani și nu 12 cum se bănuia inițial și precizează că suspectul pentru crimă are, de asemenea, 18 ani.

„Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, transmit autoritățile.

Cadavrul fetei, descoperit de un pescar

Descoperirea cadavrului minorei sub o bancă dintr-un parc din municipiul Mangalia a fost făcută de un bărbat care intenţiona să meargă la pescuit, acesta declarând jurnaliştilor că victima avea „faţa desfigurată total” şi „înţepătură la gât”.

„Pe la cinci şi un sfert mă duceam la pescuit şi trecând pe aici, că stau aproape, am crezut iniţial că este un câine. Când am văzut că este o fiinţă umană am încercat să o trezesc. Am dat să o trezesc, nu a mişcat deloc. Am cerut ajutor la doi băieţi din parcare, eram speriat. (…) Au sunat la Poliţie, a venit repede Salvarea. Fata era chircită sub bancă (…), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă …, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături (…). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici”, a declarat bărbatul jurnaliştilor din presa locală.

Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţişti din cadrul Serviciului…Sursa: www.digi24.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri