20.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei de 4 ani din Călăraşi care ar fi decedat în urma unei toxiinfecţii alimentare după ce a mâncat peşte congelat. Analizele arată că peştele nu era contaminat

Publicat pe



Răsturnare de situaţie! Potrivit comunicatului emis de DSVSA Călărași, analizele efectuate pe probele luate din magazinul din comuna Spanțov, de unde a fost achiziţionat produsul, au fost negative.

Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei de 4 ani decedate în urma consumului de peşte congelat! Alimentul nu a fost contaminat

Mai exact, nu au fost găsite bacterii „cauzatoare de toxiinfecție alimentare” în compoziţia produselor alimentare comercializate de magazinul de unde a fost cumpărat peștele. În schimb, aceste bacterii au fost găsite… în casa familiei.

Pe probele prelevate din magazinul alimentar, pește congelat și mici, pentru determinarea de agenți cauzatori de toxiinfecții alimentare E.coli, Salmonella spp, Listeria monocytogenes, Stafilococi coagulazopozitivi, Enterobacteriaceae rezultatele sunt negative”, scrie în comunicatul DSVSA Călărași.

Citeste si EXCLUSIV Medicul Tudor Ciuhodaru, reacție dură după apariția rezultatelor…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri