17.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

RĂZBOI Israel-Hamas, ziua 139: IDF a bombardat clădirea ONG-ului Medici Fără Frontiere!/Knessetul, vot împotriva recunoașterii statului Palestina

Publicat pe


ONG-ul Medici Fără Frontiere (MSF) a denunţat „cu cea mai mare fermitate” un atac israelian împotriva uneia din clădirile sale din sudul Fâşiei Gaza. Doi membri ai familiei unuia dintre angajaţii MSF au pierit în lovitura IDF.

Un tanc israelian a tras asupra unei clădiri din în Al-Mawasi care îi găzduieşte pe unii dintre angajaţii Medici Fără Frontiere şi membri ai familiilor acestora. Aici, în ultimele săptămâni, au avut loc lupte terestre, tiruri şi raiduri aeriene, se arată într-un comunicat al MSF.

„În Gaza, niciun oc nu este sigur”

„Acest atac le-a ucis pe nora şi pe soţia unuia din colegii noştri şi a rănit şase persoane, inclusiv femei şi copii. Clădirea, identificată în mod clar cu sigla MSF, a fost vizată de tiruri”, a transmis ONG-ul, precizând că, la acel moment, în interior se aflau 64 de persoane.

Ulterior, ambulanţele care veneau să salveze victimele „au fost întârziate cu mai mult de două ore de…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri