22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Războiul corporațiilor împotriva umanității

Publicat pe


În război, strategiile diversioniste sunt cea mai puternică armă. Păcălește inamicul să creadă că faci un lucru în timp ce, în mare secret, tu faci altceva, te strecura dintr-o altă direcție și lovești fără milă. Cam de asta avem parte în Ucraina, acolo unde „operațiunea specială” declanșată de Moscova pare mai degrabă o fentă după care omenirea s-a duce. Din ianuarie 2020 încoace, corporațiile sunt în război cu lumea, iar următoarea etapă a mega-planului despre care s-a tot vorbit la Davos este azi în desfășurare.

Faza 2 a Marii Resetări anunțate de George Soros& co., denumită Technocrație, va aduce preluarea controlului de către corporații asupra energiei și a industriei alimentare, precum și o dominație a bio-securității asupra sănătății globale.

Crize fabricate pentru rezultate imediate

Omenirea este lovită de o succesiune de crize, însă sunt unele care nu par a avea nimic „natural” în ele. Din contră, se vede că sunt fabricate, toate având aceeași misiune, de a continua planul tehnocratic pentru o Mare Resetare.

Războiul este partea esențială din Faza 2 a Marii Resetări, care include distrugerea lanțurilor de aprovizionare, a sectorului energetic, a industriei alimentare și controlul deplin al forței de muncă. Se urmărește crearea dependenței de autorități, care la rândul lor deja sunt controlate de corporații. Băncile centrale doar vor ajuta la grăbirea prăbușirii economiei globale.

Blocajele impuse în timpul pandemiei Covid-19 au accelerat a patra revoluție industrială, care este visul transumanist de a îmbina omul și mașina. Asta va permite elitei tehnocrate să controleze întreaga omenire, conform planului dezvelit de Klaus Schwab la ultimele întâlniri ale Forumului de la Davos.

Semințele urii, semănate intenționat

Azi vedem cum o escaladare a urii și apelurilor la violență și crimă directă este încurajată în mod activ. Meta, adică noul Facebook, și Instagram și-au relaxat politicile privind discursul urii, dar numai atâta timp cât ura este îndreptată împotriva rușilor. Dar, într-o bună zi, ținta desemnată ar putea fi oricine – Meta ar putea decide că este în regulă să ceară moartea tuturor creștinilor sau a tuturor arabilor ori a oamenilor albi. Sau să îndemne la ură împotriva tuturor oamenilor nevaccinați.

Suntem manipulați ca niciodată în istorie, iar toată această ură este dirijată de elita tehnocrată care are nevoie de haos și neliniște pentru a-și împinge voința asupra oamenilor.

Covid-19 a adus ascultarea

Tobele războiului sunt parte integrantă din Marea Resetare. Contramăsurile luate în pandemie și impactul lor devastator asupra economiei mondiale au fost Partea 1. Războiul este Partea 2.

În timp ce pandemia Covid a aclimatizat lumea cu blocajele, a dus la acceptarea medicamentelor experimentale și a precipitat cel mai mare transfer de avere către corporații din istorie prin decimarea IMM-urilor, conflictul din Ucraina și războiul ce bate la ușă reprezintă vectorul suplimentar care va accelera colapsul economic global.

Pentru început, lanțurile de aprovizionare de toate tipurile sunt perturbate din nou, dar de data assta din cauza războiului ruso-ucrainean. De asemenea, deficitul de combustibil și inflația decolează. Pe măsură ce tensiunile geopolitice dintre NATO și axa China-Rusia continuă, o a doua contracție poate arunca economia în stagflație.

Perspectivele sunt teribilă. O altă recesiune va amplifica setea marilor puteri de a controla resursele energetice, va restrânge posibilitățile de autosuficiență și va crește semnificativ dependența de subvențiile guvernamentale. Dar tocmai dependența de guvernele naționale este un obiectiv al celor care fac presiuni pentru Marea Resetare. Cum altfel îi poți determina pe oameni să renunțe la suveranitate?! Venitul de bază universal este o strategie planificată care va crea dependență. Ne va asigura că suntem cu toții la fel de săraci și incapabili să amenințăm monopolul corporațiilor asupra puterii și a bogăției globale.

A 4-a Revoluție industrială

O temă recurentă în a 4-a revoluție industrială a lui Klaus Schwab este fuziunea dintre om și mașină. Tehnologiile și inovațiile științifice vor deveni extensii ale propriilor noastre corpuri și minți. Oamenii augmentați și conectați la cloud se află în centrul noii generații de forță de muncă.

Viteza vertiginoasă cu care sunt implementate tehnologiile Inteligenței Artificiale sugerează că optimizarea lor va afecta inițial industriile și profesiile tradiționale, tocmai cele care oferă o plasă de siguranță pentru sute de milioane de lucrători. Vorbim despre agricultură, comerț cu amănuntul, catering, producție și industria de curierat. Aceste locuri de muncă vor dispărea, oamenii vor fi înlocuiți de IA; își vor pierde locurile de muncă lucrătorii din fabrici, contabilii, vânzătorii, cei care lucrează în relații cu clienții, casierii, jurnaliștii, curierii, persoanele angajate la firme de securitate, șoferii de taxi, fermierii etc.

Blocajele pe care viitoarele pandemii le vor aduce și efectele unui război la scară largă vor accelera acest proces, iar multe companii nu vor mai avea altă opțiune decât să concedieze personalul și să îmbrățișeze soluțiile tehnologice creative, dacă vor să supraviețuiască în noua lume a afacerilor.

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri