0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Razii în Năvodari ale polițiștilor constănțeni. Au fost date 19 amenzi în valoare totală de 6.000 lei

Publicat peLa data de 19 spre 20 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, au fost verificate peste 70 de vehicule și 6 locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase un certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Exemplu:

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri