10.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Reacția conducerii spitalului din Bacău în cazul tinerei gravide care a murit/Iubitul femeii: „Este o nebuloasă cu acea fişă a Mariei”

Publicat pe


Familia unei tinere însărcinate care a pierit în mod tragic, cu câteva luni înainte de a-și vedea împlinit visul de a deveni mamă, trece prin momente cumplite. Și așteaptă răspunsuri. Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat și cum a fost posibil ca Maria, o tânără de 38 de ani, gravidă în patru luni, să moară în spital.

Cazul de la Spitalul Județean Bacău a îndoliat familia Mariei și a cutremurat o țară întreagă. Sunt anchete în curs, care urmează să stabilească exact cum a murit femeia.

S-a aflat că tânăra a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție, iar gravida avea dureri puternice.

Maria, o tânără însărcinată a murit, după ce a ajuns la spital cu dureri mari, febră şi frisoane. Doctorii i-au spus dimineaţă când au consultat-o că sarcina s-a oprit din evoluţie şi că trebuie să o opereze, numai că intervenţia chirurgicală a avut loc seara, la 12 ore de la internare, potrivit Antena3.

„Mi-au spus…Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri