-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Reacția lui Armin Nicoară după ce Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată de declarațiile lui. Artstul a afirmat că ar „săruta-o”: „Nu am înjurat pe nimeni” / VIDEO

Publicat pe  • Armin Nicoară se apără în scandalul creat de afirmațiile lui controversate
  • Ce spune despre reacția nașei Georgiana Lobonț

Afirmațiile controversate privind dorința lui de a-și săruta nașa i-au adus multe bătăi de cap lui Armin Nicoară. Cântărețul a dat noi declarații pe acest subiect, după ce Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată de ce a spus la adresa ei. Artistul nu dezminte dorința respectivă nici acum.

Armin Nicoară, reacție după ce Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată de afirmațiile lui

Armin nu este îngrijorat de modul în care percepe nașa și nașul lui aceste afirmații și nici de părerea soției lui, aparent, pentru că el consideră că toți trei știu ce „caracter” are și nu ar trebui să fie surprinși de astfel de afirmații venite din partea lui. Totodată, susține în continuare că își consideră nașa o femeie frumoasă și ar vrea s-o sărute.

„Nu răspund acum neapărat pentru Georgiana, răspund pentru toată lumea care a comentat mai negativ! Eu nu sunt o persoană falsă. Practic, tot ce am spus, am spus din suflet. Mi-am spus părerea mea. Cred că am spus ceva frumos. Nu îmi place la televizor să mă dau mare om, iar acasă sau pe ascuns, să fiu un nenorocit de om. (…) Claudia știe ce are acasă, în primul rând. Și Georgiana știe ce fin și-a luat, adică știe ce caracter am. Nici nu ar trebui să se supere ea foarte tare, că ea a spus că vorbește cu Claudia, să mă oprească pe mine. Eu nu am înjurat pe nimeni. Doar am spus că îmi place și îmi mențin cuvântul. Ce trebuia să spun, că e urâtă? Nu! Mie îmi place de ea, e frumoasă și am spus că da, aș săruta-o!”, ,a spus Armin Nicoară, la Antena Stars.

Având în vedere că a vorbit despre un așa-zis pact făcut cu nașul lui pentru a-i putea săruta soția, Armin a explicat și care ar fi poziția lui Rareș Ciciovan cu privire la afirmațiile lui publice în acest sens.

„Georgiana și Rareș sunt două caractere diferite. Cu Rareș de la început (…) el tot timpul mă susținea „Da, Armin! Da, Armin!”. Georgiana era mai emotivă, nu știa, îmi spunea că e aiurea, îi e rușine, dacă zice lumea ceva …. La început a fost mai deschisă, dar pe parcurs nu știu. Eu ăla am fost de la început. Totu timpul o luam în brațe, tot timpul o pupam (…) Rareș niciodată n-avea treabă. Cumva, era între noi tot ce se întâmpla.”, a mai adăugat artistul.

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri