0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Reacția lui Gică Hagi la aflarea veștii despre suspendarea Simonei Halep. Ce spune ”Regele”

Publicat pe


Simona Halep a fost suspendată patru ani după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping. Decizia vine la aproape un an după testare. Gică Hagi reacționează vehement la aflara veștii.

colaj Gică Hagi la meci ca antrenor și Simona Halep după un meci de tenis

Gică Hagi reacționează dur după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis. Acesta o consideră un patrimoniu al României
| hepta

Gică Hagi reacționează dur după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis. Acesta o consideră un patrimoniu al României și îi îndeamnă pe toți românii să fie alături de ea.

La conferința de dinaintea meciului cu FCSB, Gică Hagi a răspuns la întrebările legate de fostul numpăr 1 mondial. Acesta îi îndeamnă pe români să fie alături de Simona în aceste momente grele din cariera sa.

Citește și: Ce spune fostul medic al naționalei de fotbal despre cazul Simona Halep

Reacția lui Gică Hagi la aflarea veștii despre suspendarea Simonei Halep

„E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Eu sunt mai atent la lucrurile astea. Cred că în situațiile acestea cel mai bine… cred că nu există un român căruia să nu-i pară rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona. Ei cunosc cel mai bine lucrurile. Avocatul a vorbit și a zis niște lucruri foarte bine punctate, iar eu merg pe acest aspect. În rest, se vorbește mult, iar mulți își dau importanță și vorbesc prea mult, așa că lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie. Cei care știu tot sunt în primul rând avocații ei și Simo, care trebuie susținută de toată România. Simona e un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea”, citează DigiSport din discursul lui Hagi de la conferință.

Declarațiile avocatului Simonei Halep

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, a răspuns la întrebările legate de varianta unui complot în cazul dopajului. Acesta explică amănunțit cum s-au obținut și cum au fost testate probele sportivei.

Citește și: Cine i-a dat Simonei Halep suplimentul contaminat. Detaliile care au ieșit la iveală după ce sportiva a fost suspendată

„Testele sunt realmente extraordinare și ce am încercat noi să verificăm, și acesta este unul dintre motivele pentru care profesorul Alvarez a fost încă de la început atât de sigur de faptul că e vorba de o contaminare și nimic altceva, este că comparăm câtă cantitate de substanță de roxadustat se găsește în părul Simonei raportat la un test similar pe părul unui pacient care este tratat terapeutic cu acest medicament”, adaugă Bogdan Stoica.

Mai mult decât atât, a relatat că au găsit voluntari care să ingereze colagenul folosit de Simona și au comparat rezultatele celor două teste. Astfel au aflat că, ingerând cantitatea respectivă, și testul urinei trebuia să iasă pozitiv. Lucruru care nu s-a întâmplat în cazul Simonei Halep.

Citește și: Simona Halep, suspendare de 4 ani din tenis, în…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri