21.3 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Recital reușit de leii bănățeni! Rugbiștii Timișoarei au câștigat categoric duelul cu Universitatea Cluj


Și a fost spectacol pe arena Gheorghe Rășcanu din Ronaț. Derbiul etapei a 4-a a Ligii Nationale de rugby a fost un duel interesant mai mult pe hârtie, deoarece în teren, gazdele au făcut legea. Timișoara s-a impus cu 80-17 în meciul cu U Cluj, după 54-10 la pauză.

Timișoara a reușit eseuri de fiecare dată când a intrat în 22-ul advers. Și întotdeauna a făcut-o cu stil după acțiuni bune de atac, sau contraatac. Șteșco, Manumua, M. Lazăr, Holoia Shennan și Jgernaia au culcat de șase ori balonul în terenul de țintă advers, Vlaicu transformând 5 eseuri, iar Rupanu, unul, 42-0. Apoi clujenii au ieșit mai curajos la joc și spre onoarea lor au pus două eseuri pe tabelă, neconcretizate prin Mojake și Herman, 42-10, dar până la finalul primei părți, Ștețco a mai reușit două eseuri spectaculoase, unul transformat de Rupanu, 54-10.

După un început echilibrat de repriză secundă, când s-a jucat mai mult între cele două linii de 22, Ștețco a reușit al patrulea eseu personal, 59-10. Mureșan, Jipa și Tique au culcat și ei balonul în terenul de țintă al clujenilor, Alin Conache venind cu punctele adiționale, 80-10. Pe final, echipa ardeleană a reușit ultimul eseu al jocului prin Hîncu, transformat de Melniciuc.

80-17 reprezintă nu doar scorul final, dar și faptul că Timișoara joacă un rugby performant care îi mai poate aduce trofee în acest sezon.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri