23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Regele Charles a fost prădat de hoți. Incredibil ce i-au furat 3 femei din Marea Britanie

Publicat peRegele Charles a fost jefuit, dar hoții deja s-au predat poliției și au explicat de ce au furat de la Familia Regală. Oamenii legii le-au arestat pe cele trei femei la scurt timp, „sub suspiciunea de jaf”. Iată ce au încercat să ia de pe Domeniul Sandringham.

Regele Charles a fost prădat de hoți

Trei activiste au furat mai mulți miei de pe domeniul Sandringham, o proprietate deţinută de Regele Charles al III-lea în comitatul englez Norfolk. La scurt timp, asociaţia Animal Rising a publicat imagini cu femeile care au luat animalele pentru a le da șansa de a avea „o viaţă în libertate”, potrivit unei declaraţii făcute de una dintre ele.

„Altfel, ar fi fost duși mai devreme la abator și oamenii i-ar fi mâncat”, a adăugat activista.

Într-un comunicat, Animal Rising a transmis că această operațiune de „salvare” a fost efectuată miercuri seară, 24 mai, „în jurul orei 20:00” și că cele trei femei s-au predat ulterior poliției.

S-au predat voluntar

Poliţia locală din Norfolk a confirmat într-un comunicat de presă că trei femei „s-au predat voluntar” la comisariatul din Slough, în apropiere de Windsor, şi că ele au fost arestate „pentru suspiciune de furt”.

Acțiunea marchează începutul unei serii de operațiuni de „salvare” a animalelor pe care Animal Rising intenționează să le desfășoare în timpul verii pentru a-i sensibiliza pe britanici cu privire la necesitatea de a schimba modul în care mănâncă, a precizat grupul.

Domeniul Sandringham, care se întinde pe câteva mii de hectare de păduri, culturi și grădini, se află în proprietatea familiei regale britanice de cinci generații. Regele Charles l-a moștenit la moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, în septembrie.

Totodată, în cursul zilei de joi 25 mai, alți trei activiști ai grupului ecologist Just Stop Oil au fost arestați la Londra după ce au aruncat cu vopsea portocalie pe o piesă de la expoziția de flori Chelsea, a precizat grupul, care luptă pentru încetarea exploatării hidrocarburilor.

Citește și: Ce avere are Regele Charles. A întrecut-o chiar şi pe Regina Elisabeta, dezvăluiri incredibile

Sursa: playtech.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri