-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Regele Cioabă, mesaj „dur” pentru austrieci: „Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, le vom servi la ei acasă”

Publicat pe


Într-un mesaj plin de greșeli gramaticale, Dorin Cioabă a reacționat, pe Facebook, după refuzul Austriei de a vota pentru aderarea României la spațiul Schengen.

În glumă, autointitulatul rege al rromilor le-a transmis supușilor săi că nu mai pot aduce în lebede în România, pentru că „nu suntem în Schengen”.

Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României. Au căutat-o cu lumânarea. Romii mei, nu puteți să le aduceți în țară lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi la ei acasă. S-au pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare”, a transmis Cioabă.

În ceea ce privește pozele postate de Cioabă pe Facebook, acesta s-a pozat, în 2017, la Lacul Balaton din Ungaria lângă lebede și rațe scriind explicația „am găsit lebede în Ungaria. Hai la masă, neamule!”.

Citește și


UE

În anii 1990 a apărut zvonul conform căruia câțiva rromi din România au prins și mâncat lebede care se aflau pe un lac din Viena. După câțiva ani, povestea a ajuns și în presa din Marea Britanie, dar după o amplă anchetă, jurnaliștii au publicat o dezmințire.

 Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri