6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

„Regele” sare la gâtul lui Edi Iordănescu

Publicat peGheorghe Hagi a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, nemulțumit că selecționerul nu l-a convocat pe fiul său, Ianis, pentru meciurile naționalei din martie.

Ianis Hagi a revenit pe teren după mai bine de un an de pauză, dar antrenorul lui Rangers, Michael Beale, i-a acordat puține minute de joc mijlocașului român. Din această cauză, selecționerul echipei de fotbal a României, Edi Iordănescu, a hotărât să îl lase în afara listei pentru primele două meciuri din campania de calificare la EURO 2024.

Lipsa lui Ianis de la națională l-a înfuriat însă pe Gică Hagi, care nu a mai rezistat și a sărit la gâtul lui Iordănescu. „Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Acum Ianis e sănătos, dar n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară. (…) Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipsește la prima acțiune. Simplu, nu e important pentru selecționer. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Asta înseamnă că nu contează pentru echipa națională”, a spus „regele”, în cadrul unei intervenții TV.

Interesant este că printre stranierii convocați de selecționer se află și Mihăilă, Pitu sau Denis Drăguș, jucători care au evoluat puțin în ultima perioadă.

Edi Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile din debutul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024 pe data de 3 martie.

România este repartizată în Grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Andorra și Belarus. „Tricolorii” încep preliminariile pe 25 martie, în Andorra, urmând ca trei zile mai târziu, pe 28 martie, să evolueze pe teren propriu cu Belarus. Primele două clasate se califică la Campionatul European.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Sursa: romanialibera.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri