1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Regina Camilla și prima doamnă a Franței au jucat ping-pong VIDEO

Publicat pe


Joi, 21 Septembrie 2023, ora 23:15

870 citiri

Brigitte Macron, schimb de mingi cu regina Camilla/ FOTO: The Independent

Regina Camilla și Brigitte Macron și-au arătat calitățile sportive, joi, 21 septembrie, în timp ce au jucat un joc de tenis de masă în timpul unei vizite la un liceu din Paris.

Aflate într-o sală de sport din Saint-Denis, la nord de Paris, pentru a se întâlni cu tineri sportivi, regina Camilla și Brigitte Macron au fost filmate în timp ce încearcă să joace un meci de ping-pong. Prima doamnă a Franței a părut că se pricepe cât de cât la tenis de masă, în timp ce regina consoartă a întâmpinat câteva probleme, trimițând mingea în plasă de mai multe ori, scrie Daily Mail.

Regina, 76 de ani, și Prima Doamnă a Franței, 70 de ani, care păreau să fi legat o prietenie frumoasă miercuri seară la Palatul Versailles, când Brigitte a ajutat-o ​​pe Camilla cu pelerina ei uimitoare Dior pe covorul roșu, arătau la fel de confortabil în această dimineață.

Brigitte a optat pentru o jachetă roșie din tweed, cu croiala franțuzească, în stilul clasic Chanel.

Regina Camilla arăta elegantă în alb, îmbrăcată cu o haină moale și evazată, peste o rochie în alb și negru. A ales o broșă art deco pentru a accesoriza paltonul, pe care a purtat-o ​​în mai multe ocazii anterioare.

Pentru dineului somptuos în cel mai impozant palat al Franței, Versailles, criticii de modă au remarcat că regina Marii Britanii și Prima Doamnă a Franței și-au sincronizat ținutele, albastru marin. Regina Camilla a purtat o rochie Dior, ca gest de curtoazie pentru gazdele franceze, dar și un set de bijuterii – safire și diamante, care au aparținut reginei Elisabeta a doua – în semn de omagiu pentru fosta suverană și pentru Regatul Unit. Aceeași marcă Dior a fost și alegerea lui Brigitte Macron, care și-a asortat rochia cu broderii din cristale aplicate.

Eveniment Quarterly Report

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri