10.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Rețeta de ciorbă de miel a lui Chef Ștefan Popescu: „Va fi mult mai gustoasă așa” De ce alege să pună sarea la început

Publicat pe


Chef Ștefan Popescu a dezvăluit o rețetă delicioasă de ciorbă de miel, perfectă pentru masa de Paște. Iată cum o prepară, dar și de ce secrete se folosește pentru o mâncare delicioasă!

Rețeta de ciorbă de miel a lui Chef Ștefan Popescu: „Va fi mult mai gustoasă așa” De ce alege să pună sarea la început

Galerie

Rețeta de ciorbă de miel a lui Chef Ștefan Popescu: „Va fi mult mai gustoasă așa” De ce alege să pună sarea la început
| Antena 1/Shutterstock

Mielul este preparatul vedetă de pe masa de Paște și cei mai mulți se gândesc cu poftă la friptura apetisantă de miel. În schimb, pentru cei care doresc să își diversifice meniul de sărbători, Chef Ștefan Popescu propune o rețetă de ciorbă de miel care îți va lăsa gura apă! Iată cum o prepară pas cu pas, dar și ce sfaturi le oferă gospodinelor care vor să o gătească!

Citește și: Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Ce meserie a avut, înainte să devină bucătar. Imagini din albumul de familie

Rețeta de ciorbă de miel a lui Chef Ștefan Popescu

Juratul de la Chefi…



Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri