1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Rezultat de EXCEPȚIE pentru albaiulianca Miriam Bulgaru: A câştigat cel mai important titlu al carierei, la turneul ITF de la Otocec

Publicat pe


28 – 29 octombrie 2022| Festivalul Național de Interpretare a Romanței de la Zlatna va fi reluat. Premii importante pentru concurenți

În perioada 28 – 29 octombrie 2022 va fi reluat la Zlatna Festivalul Național de Interpretare a Romanței ”Te-aștept pe-acelasi drum…” care ajunge astfel la cea de-a XVIII-a ediție, după ce doi ani la rând a fost anulat din cauza pandemiei de Covid 19.

Festivalul se desfășoară în două etape: etapa întâia preselecţia (27 octombrie 2022) și etapa finală, cu concursul propriu-zis şi concertul de gală.

Pentru etapa a I-a, preselecţia, candidaţii trebuie să prezinte un repertoriu cuprinzând patru romanţe. Pentru ediţia a XVIII-a, preselecţia va avea loc în data de 27 octombrie 2022, începând cu ora 15.00, la Sala de Festivitaţi ”Ampelum” a Primăriei Oraşului Zlatna. Candidaţii declaraţi admişi la proba de preselecţie vor participa la concursul din data de 28 octombrie 2022.


Elit - Gustul Desăvârșit

La concertul de gală din 29 octombrie 2022 vor participa laureaţii concursului, concurentul distins cu marele premiu la ediţia anterioară precum şi invitaţi stabiliţi de organizatori.

Vor fi acordate mai multe premii: marele premiu, în valoare de 4500 lei, un premiu I, în valoare de 1500 lei, un premiu II, în valoare de 1000 lei, un premiu III, în valoare de 500 lei. Organizatorii își rezervă dreptul de a putea acorda, în situații excepționale, și alte premii. (N.I.T.)

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSursa: ziarulunirea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri