20.4 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Rezultate bune pentru tenismenii timișoreni, la un puternic turneu în Croația

Publicat pe


„Memorijal Slavoj Greblo”, organizat în orașul Brtonigla, din Croația, a fost un turneu din circuitul Tennis Europe U12, de Categoria 1, cu foarte mulți jucători din România pe tablourile principale.

Cea mai bună performanță a fost reușită de junioare, Medeea Alessia Fereștean (CS Intersport Arad) și Andreea Olariu (CS Sport 4 Fun Timișoara), care au câștigat titlul la dublu. După o finală foarte disputată, jucată împotriva slovacelor Sofia Rachel Kocisova si Viktoria Novakova, Medeea și Andreea s-au impus cu 6-4, 4-6, 10-6.

România a avut reprezentant și în finala de dublu a băieților, pe David Ioan Arcip (CS Lechnner Tennis School), care a făcut pereche cu un italian, Leonardo Cicchinelli. Cei doi au fost învinși cu 6-3, 7-5, de sârbii Pavle Stojiljkovic / Minja Živkovic, cei care, în semifinale, au trecut de o altă pereche din România, Lucas Alexandru Milos (Clubul Sportiv Helios Timișoara) si Andrei Radu (CS Tenis Club Champion București).

În fine, în turneele de simplu, România a avut reprezentanți până în faza semifinalelor, atât la băieți, respectiv pe David Ioan Arcip, învins de un slovac care a și câștigat turneul, cât și la fete, pe Andreea Olariu, de asemenea învinsă de jucătoarea care avea să câștige turneul, o reprezentantă a Bosniei.

FOTO: Sport4fun Timisoara

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri