21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Rica Răducanu, dezamăgit de performanțele afacerii sale. Fostul fotbalist își servește clienții personal

Publicat peRică Răducanu, dezamăgit de vânzările modeste pe care le-a făcut la terasa de la Neptun. Fostul portar al Rapidului a pus bazele unei afaceri pe litoralul românesc.  Acesta a deschis o terasă pe plajă, însă sezonul estival nu i-a adus profiturile sperate.

Într-un interviu acordat ziarului „Replica de Constanța”, Răducanu a exprimat dezamăgirea sa legată de lipsa de clienți în această vară. El a constatat că, deși a menținut prețurile la un nivel decent, turiștii nu au fost atrași în numărul dorit la terasa sa. Frustrarea sa este evidentă în declarația sa: „A mers pe naiba să mă ia… A mers cum merge totul în România. Nu a mers nimic.”

Turiștii din Neptun, serviți personal de Rică Răducanu

Supărarea lui Rică Răducanu este cu atât mai mare cu cât și-a dedicat tot timpul și efortul terasei sale, în care a servit personal clienții și a oferit preparate proaspete gătite în bucătăria restaurantului-terasă.

Chiar dacă terasa lui Răducanu nu a avut succesul scontat în acest sezon estival, determinarea sa de a face afacerea să prospere și de a oferi o experiență memorabilă turiștilor rămâne incontestabilă.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri