28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Robu ştie: “Misterul” din jurul primarului Dominic Fritz va fi devoalat la toamnă. Fostul primar demască alianţa PSD-USR

Publicat pe


Dominic Fritz si Nicolae Robu

Într-o recentă postare pe contul său de Facebook, în care “dezvăluie” o alianţă la nivel local între PSD şi USR, fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, afirmă că, la toamnă, va cădea întregul val care îl înconjoară pe succesorul său, Dominic Fritz. El sugerează că “grupurile de interese” care stau în spatele actualului primar îl vor abandona pe Fritz.

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a avut o nouă revelaţie, demascând faptul că la nivelul Timişoarei s-ar fi format o alianţă între USR şi PSD. Dar asta nu e totul, fostul primar dezvăluind că nu va trece mult timp până când va cădea valul misterios din jurul lui Fritz.

“O să vă surprind, poate, dar eu n-o să critic această alianță! Nu o critic, pentru că îi înțeleg, și pe acest personaj, încă misterios -zice-se că doar până la toamnă!-, scos din joben de grupuri de interese și făcut din șomer Primar, Dominic Samuel Fritz și pe aghiotantul sau șeful lui -nu e clar-, Ruben Lațcău, că au ajuns la cote de disperare atât de înalte la gândul că într-un an vor fi din nou ce-au fost -niște vai de capul lor!-, încât se agață de tot ce pot, iar un partid precum PSD -partidul cu cel mai mare scor în România, place unora sau nu- chiar le poate fi colac de salvare”, a scris Robu.

El analizează şi în ce se va reduce lupta electorală de anul viitor, respectiv între candidatul USR – PSD, Dominic Fritz, şi candidatul “societăţii civile” şi al forţelor politice responsabile. Evident, e vorba chiar de Robu

“Așadar, vom avea în 2024 o luptă la Timișoara între candidatul USR + PSD, Dominic Samuel Fritz -posibil, cu un teatru din partea PSD, de susținere a unui candidat propriu “bine ales”, încât să ia cât mai puține voturi- și un candidat în persoana subsemnatului, Nicolae Robu, mizând în primul rând pe susţinerea civică din partea acelei majorităţi a timişorenilor ce nu sunt înrolaţi în partide, timișoreni ce-și doresc în plan administrative altceva pentru orașul lor, indiferent de opțiunea pe care o au în plan politic. Dar și pe susținerea forțelor politice ce-și doresc ca Timișoara să revină la normalitate! În atare situație, se întrevede clar, că orice vot dat unor candidați fără șanse va fi, indirect, un vot în defavoarea schimbării, un vot pentru continuarea dezastrului numit Fritz!”, a concluzionat Robu.

De menţionat aici că Robu a obţinut primul mandat de primar al Timişoarei candidând (şi) pentru PSD (USL). De asemenea, PNL, partid al cărui membru este acum, şi care, foarte probabil, îl va susţine la alegeri, se află într-o alianţă guvernamentală, chiar în acest moment, cu PSD.

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri