2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Româncă, forţată să se prostitueze de soţul italian. Era oferită pentru 50 de euro, sub pretextul că nu îşi poate plăti facturile

Publicat peO româncă din Italia, în vârstă de 30 de ani, a fost forţată să se prostitueze de soţul său italian, în vârstă de 60 de ani. Bărbatul, vânzător de fructe şi legume din Civita Castellana, îşi oferea partenera de viaţă clienţilor sub pretextul că nu are bani suficienţi pentru a-şi plăti facturile.

Femeia a depus plângerea în 2019 și spune că iubitul o obliga să se culce cu prietenii şi clienţii săi pentru 50 de euro

În faţa judecătorilor, românca susţine că soţul său cheltuia bani pe jocuri de noroc şi droguri uşoare. Unul dintre bărbaţi a declarat iniţial în faţa poliţiştilor că italianul i-ar fi spus: „Soția mea e o femeie frumoasă, du-te cu ea dacă vrei”. Ulterior, acesta nu a mai recunoscut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu românca.

„Mergeam să cumpăr verdețuri de la el, din piața din Civita, dar nu m-am dus niciodată cu soția lui. Știu că avea probleme economice pentru că într-o zi a venit cu o factură la firma mea și m-a întrebat dacă pot să-i dau bani pentru că nu reușea să o plătească.

Îmi propusese un troc: să-mi plătească cu fructe și legume. Odată m-am dus la el acasă pentru a lua cicoare, dar apoi insistențele lui au devenit stresante.

Așa că la un moment dat am decis să rup orice legătură cu el. Mi s-a spus că nu e de încredere”, a susţinut omul, potrivit Corriere di Viterbo.
Pe acelaşi subiect

Un alt client a recunoscut la audieri că a plătit pentru două partide de amor. „M-am culcat cu această fată de două ori, plătind în total 100 de euro”.

Sora italianului şi-a apărat fratele şi a susţinut că nu şi-ar fi obligat niciodată soţia să se vândă pentru bani. „Am cunoscut-o pe soția lui înainte ca ei să se căsătorească și din acel moment am început să ne vedem circa de trei ori pe săptămână.

Fratele meu nu a avut vreodată comportament agresiv față de ea, nu a constrâns-o să se prostitueze și nu consumă substanțe narcotice, nici în trecut nu a consumat.

După ce a ieșit din închisoare, ei au început să trăiască în concubinaj din nou și chiar și astăzi trăiesc sub același acoperiș”. Procesul se va relua la sfârșitul lunii septembrie anul viitor.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri