4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Români dați jos din avion, la scurt timp după îmbarcare

Publicat peSe apropie sezonul vacanțelor și deja încep să apară probleme în transportul aerian, cu atât mai mult cu cât este prima vară, după doi ani, când se călătorește fără restricții către multe destinații.  Pe un aeroport din Anglia, de pildă, călătorii care ar fi trebuit să ajungă la București au stat trei ore pe pistă, iar un zbor către Antalya a fost anulat, sâmbătă, pe aeroportul Otopeni.

Potrivit știridiaspora.ro, pe aeroportul Gatwick din sud-estul Angliei, zeci de călători au așteptat timp de 3 ore să sosească avionul, iar apoi, după ce au fost îmbarcați, au fost anunțați că trebuie să coboare pentru că zborul a fost anulat. Pe imaginile filmate de o pasageră se vede haosul creat. Oamenii sunt vizibil iritați, unii spun că au pierdut toate legăturile spre destinația finală.

Compania de zbor și-a cerut scuze pentru situația creată și a dat asigurări că face tot posibilul pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor. Aceeași sursă spune că în ultimele zile, au fost mai multe probleme pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza zborurilor anulate, suprarezervate ori a bagajelor pierdute.

Și în România, un avion cu 180 de pasageri la bord ar fi trebuit să decoleze sâmbătă spre Antalya la ora 12:30, dar oamenii au fost anunțati abia după trei ore că decolarea nu va mai avea loc. Anunțul a venit după mai multe amânări ale procedurii de îmbarcare. Potrivit Companiei Naționale Aeroporturi București, călătorii și-au preluat bagajele și au fost conduși într-o sală de așteptare, unde au primit asistență.

Editor : Luana PavalucaSursa: www.digi24.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri