0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

România – Kosovo, ce nu s-a văzut la televizor: Fotografii cât o mie de cuvinte

Publicat pe


România – Kosovo a cauzat deschiderea unui dosar împotriva federației de la București, în calitate de for care a organizat partida de pe Arena Națională. De acum, sancțiunile UEFA vor fi extrem de dure și au fost intuite deja de Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Rrahmani și Moldovan, după meciul România – Kosovo. FOTO: FC Rapid 1923 / Facebook

Mai mult decât atât, kosovarii ne-au reclamat, în mod oficial, la UEFA și, foarte probabil, aceasta va fi doar una dintre problemele noastre. Fiindcă, după cum Adevărul a explicat aici, ne aflăm în fața unui scenariu teribil care ne poate reduce șansele de calificare la Euro 2024.

Așadar, din cauza unor huligani asistăm la transformarea unui meci de fotbal într-o chestiune care n-are nicio legătură cu spectacolul sportiv. Drama și mai mare e că, din cauza unor derbedei, vor plăti spectatorii care vin pe stadion pentru a trăi bucuria de a vedea un meci. Dar și prima reprezentativă, cu tot ce înseamnă staff și jucători, aflată în cursa de calificare pentru Euro 2024.

Deși România – Kosovo a avut ecouri puternice din cauza incidentului provocat de huliganii de la „Uniți sub tricolor“, pe Arena Națională s-au petrecut și momente frumoase, remarcabile. La finalul întâlnirii, fotoreporterii prezenți la meci au surprins un moment care nu s-a văzut la televizor.

Concret, portarul României, Horațiu Moldovan (Rapid) și atacantul kosovarilor, Albion Rrahmani (Rapid) s-au îmbrățișat la mijlocul terenului. Coechipieri la Rapid, cei doi au bifat minute în partida de marți: Moldovan a fost titular și integralist, în timp ce Rrahmani a fost trimis pe teren din minutul 82. Pagina de Facebook, FC Rapid 1923, a distribuit imaginile cu Moldovan și Rrahmani de după meciul România – Kosovo (2-0).Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri