4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Romică Țociu a dezvăluit cât iau el și Cornel Palade pe o oră de umor: „Suntem mercenari, unde sunt bani trebuie să fim și noi!”

Publicat peRomică Țociu a dezvăluit cât cer el și Cornel Palade pentru o oră de program artistic. Cei doi formează un cuplu de umor de peste 30 de ani și, deși Palade a adus în discuție retragerea de pe scenă în maxim trei ani, Țociu spune că e greu să te desprinzi de oameni și de aplauzele lor. Totodată, Romică Țociu a exclus categoric posibilitatea unei scindări: „împreună până când moartea ne va despărți”.

Cât costă o oră de umor cu Țociu și Palade

„Luăm 3.000 de euro pentru o oră! Există și prieteni în viață, oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, ce nu trebuie uitați. Cum să le ceri bani unor oameni care te ajută ori s-au pus în slujba ta?! De multe ori ne-am dus la evenimente pe prieteni, trebuie să existe și așa ceva. Nu doar bani, nu ei sunt totul tot timpul. Câteodată, pentru o mie de euro… Să ai o prietenie superbă, nu se face să-i ceri! Și de multe ori am plătit darul de nuntă în scenete”, a spus Romică Țociu în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai pe Kanal D.

Ce spune Romică Țociu despre o eventuală separare de Cornel Palade

Potrivit Libertatea, Țociu a mai afirmat că este exclus ca ei să se despartă: „Niciodată! La mine și la Cornel este așa: ”până când moartea ne va despărți!”. Suntem atât de sudați, încât nu mă uit la el și știu ce vrea să vorbească. Știu și când respiră. Îl iubesc, mi-e așa de drag, câteodată, ne confesăm. Ne cerem iertare unul altuia, încă ne vrea lumea. E un semn că suntem vii. Niciodată n-aș putea să-l trădez pe Cornel. Și lui i s-au propus diverse proiecte, așa e viața. Suntem mercenari, acolo unde sunt bani trebuie să fim și noi!”

Cornel Palade a declarat recent că ar vrea să se despartă de scenă în maxim trei ani, dar Romică Țociu nici nu vrea să audă de așa ceva: „E decizia lui până la urmă, dar îl aduc cu căruciorul de butelii. E greu să te desparți de scenă, e greu, când iubești scena, când te obișnuiești cu aplauzele”.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri