3.7 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022

Romică Țociu, despre Carmen Chindriș, partenera sa de la Te cunosc de undeva. Cum reușesc să se completeze: ”E o fată foarte talentată”

Publicat pe  • Romică Țociu face echipă cu Carmen Chindriș la Te cunosc de undeva
  • Cei doi au avut personajele care le-au scos în evidență calitățile

Romică Țociu e pentru a patra oară la Te cunosc de undeva, iar în acest sezon face echipă cu Carmen Chindriș. Concurentul a povestit la Xtra Night Show că la începutul primelor ediții Carmen Chindriș era mult mai timidă, însă în timp lucrurile s-au schimbat.

Romică Țociu, echipă cu Carmen Chindriș la Te cunosc de undeva

Actorul susține că e ceva normal, mai ales faptului că amândoi provin din lumi total diferite, în ceea ce privește partea profesională. Cu toate nu se știau până atunci, aceștia au reușit să se completeze perfect pe scenă și să facă o echipă foarte bună.

Romică Țociu susține că partenera sa, Carmen Chindriș, e foarte talentată și are o voce foarte bună, iar aceasta a surprins pe toată lumea prin personajele pe care le-a interpretat.

”Este extraordinar. Toate sezoanele au fost frumoase, mai ales întâlnirea mea cu Adriana Trandafir, dar acum experiența asta. Întâlnirea cu Carmen a fost o întâlnire frumoasă, dar n-a pornit din prima. Veneam din lumi diferite, Carmen e puțin mai timidă. Și-a dat seama că în show-ul ăsta e vorba de bucurie, de a face niște personaje cât de cât apropiate, credibile. E o fată foarte talentată, are o voce foarte mișto”, a spus Romică Țociu la Xtra Night Show.

Jazzy Jo face echipă cu Zarug

Alături de Romică Țociu la Xtra Night Show a venit și Jazzy Jo, cântăreața care în acest sezon face echipă alături de Zarug, fostul concurent de la Asia Express.

Echipa celor doi a reușit să-i surprindă pe cei de acasă, căci aceștia au reușit să uimească plăcut atât pe colegii lor, dar și pe cei aflați în fața televizoarelor prin momentele și transformările pe care le-au pregătit în acest sezon.

Atât Jazzy Jo, cât și Romică Țociu, susțin că una dintre cele mai mari temeri o reprezintă liftul care îi urcă pe scena transformărilor. Concurenții susțin că în momentul în care se urcă în lift au emoții uriașe și ajung chiar să uite tot ce au învățat până atunci.

Citește și: Aurelian Temișan, emoționat de momentul lui Romică Țociu și Carmen Chindriș de la Te cunosc de undeva: „Visul oricărui părinte…” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri