6.6 C
București
vineri, 25 noiembrie 2022

Rona Hartner, curtată de un tinerel de 24 de ani, după divorțul de Herve: ”Nu mă mai alege nimeni, voi alege eu”

Publicat pe  • Rona Hartner, curtată de un tinerel de 24 de ani, după divorțul de Herve
  • Nu vrea să mai facă niciun compromis pentru dragoste
  • Cine sunt bărbații care îi fac curte

În urmă cu aproximativ un an, după trei ani de căsnicie, Rona Hartner și Herve Camilleri au semnat actele de divorț, la notar. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, și aveau planuri mărețe împreună, însă la un moment dat, au decis că cel mai bine ar fi să o ia pe drumuri separate, și că cel mai bine le-ar fi despărțiți.

Rona Hartner, curtată de un tinerel de 24 de ani

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Rona Hartner a făcut dezvăluiri care te lasă cu gura căscată. Este curtată de un tinerel în vârstă de 24 de ani, dar spune ea, are nevoie de un om mai în vârstă.

”Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri, și îi țin la distanță că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok pentru că nu suntem din aceeași lume și avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit.”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars.

Vedeta nu vrea să mai facă niciun compromis pentru dragoste.

”În dragoste am aflat că încă nu știam ce vreau, și am decis că a treia căsătorie va fi aia bună, și vor alege pe cine voi considera că este bun pentru mine. De fiecare dată am ales din alte considerente, și știam de la început că nu va merge. Asta e foarte grav. Trebuie să termin cu gândirea asta. A treia oară o să aleg eu. Nu mă mai alege nimeni, aleg eu. Nu am pe nimeni momentan, trebuie să mă refac după o perioadă dificilă. Sunt separată de un an și jumătate, dar sufletul are nevoie să se împace, să se repare, să se reconstruiască, și asta durează un pic.” , a mai spus Rona Hartner.

Vedeta a mărturisit și că, în căsniciile trecut, ea a încercat să fie o femeie supusă, iar acest lucru nu o caracterizează.

”Trebuie să accept ideea că nu mă poate controla niciun bărbat și că nu e ăsta scopul căsătoriei. Trebuie să mă simt complet liberă.”, a mai spus ea.

Citește și În ce relații e Rona Hartner cu fostul soț, Herve Camilleri. Dezvăluirile vedetei la Antena Stars: „Ne mai vedem” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri