32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Roxana Blagu, adevărul neștiut despre modelul blugilor decupați de pe vremea Trident. Cum o pot îmbogăți acum: ”Cu o forfecuță de unghii i-am tăiat” VIDEO EXCLUSIV

Publicat pe


Roxana Blagu a devenit cunoscută odată cu trupa Trident din care făcea parte, însă faima i-a adus-o celebra pereche de blugi cu decupaj în zona posteriorului, model pe care singură l-a inventat, apoi l-a patentat. Vedeta a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că deține drepturi depline pe acel gen de tipar și că a făcut această mișcare încă de la prima pereche de blugi decupată.

Roxana Blagu este deținătoarea deplină a modelului blugilor decupați de pe vremea Trident

Celebrii blugi decupați în zona posteriorului nu au fost însă primii pe care i-a creat Roxana Blagu. Încă din copilărie, ea se juca cu mașina de cusut și era un fel de croitoreasă a cartierului.

”Eu de mică am fost designer. De mică strâmtam blugii tuturor colegelor de la școală. Era coadă la mine pe scări. Era pauza mare de 20 de minute și în pauză fugeam acasă, eu stăteam peste drum de școală, și trăgeam la mașină câteva perechi de blugi. Eram micuțe, slăbuțe, toți blugii erau largi și trebuia să facem ceva”, ne-a povestit artista, completând că nici nu mai apuca să o întrebe pe mama sau bunica ei ce haine are voie să modifice, pentru că această activitate devenise deja o obișnuiță pentru ea.

”Nici nu apucam să o întreb pe mama sau pe bunica. Și acum țin minte că până și sandalele i le-am luat mamei și i le-am tăiat pentru că nu îmi erau bune. Adică îmi erau mari și mă deranjau că nu mă prideau cataramele de la spate și le-am tăiat că se le fac papuci”, a relatat aceasta.

Amintiri din copilărie

Singurul care nu avea însă parte de același tratament era fratele mai mic, iar asta pentru că nu își dorea să intre într-un domeniul al bărbaților și să creeze și haine masculine.

”Fratelui meu nu îi făceam nimic. Am fost apropiați de mici pentru că eu mi l-am dorit pe fratele meu. Sincer. Am bătut-o pe mama la cap să-mi facă un frățior, nu o surioară, și mi-a îndeplinit dorința. Deci mi l-am dorit pe fratele meu de mică și l-am adorat. Îl ador în continuare dar nu îi făceam haine. Dar din primii mei bani câștigați cu concertele și așa mai departe, m-am dus într-un magazin sportiv și i-am cumpărat lui tot ce se putea cumpăra de acolo”, ne-a mai declarat Roxana Blagu.

”Mi s-a părut că este super sexy să se vadă un pic de posterior”

Cât despre blugii care i-au dat avânt, dar mai ales încrederea să-și deschidă propriul brand de haine, Roxana mărturisește că i-a venit ideea
extrem de firesc, fără să se inspire din vreo revistă de modă.

”A fost ideea mea. Cu o forfecuță de unghii i-am tăiat. Au trecut cred 20 de ani de atunci. Chiar mă mai întâlnesc cu persoane care abia mă cunosc, mai mari decât mine, și îmi spun că ascultau melodiile mele când erau mici. Iar legat de blugii renumiți, chiar nu m-am inspirat de nicăieri. Inspirația mea a fost pur și simplu pantalonul din jeans care avea acele…Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri