0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Roxana Hulpe a slăbit 40 de kilograme în mai puţin de şase luni. Cum a reuşit: „M-am bucurat în sarcină de tot și toate!”

Publicat pe


Roxana Hulpe a slăbit 40 de kilograme în mai puţin de şase luni. Vedeta are acum 60 de kilograme şi spune că nu a ţinut nici un regim!

„În ziua în care am născut am avut 98 de kg, enorm, plecasem de la 55. Acum am ajuns la 60 de kg și mă simt excelent. Nu regret niciun kilogram, m-am bucurat în sarcină de tot și toate. Nu am ținut niciun regim acum, pur și simplu s-au dus rând pe rând. Corpul știe ce are de făcut”, a declarat Roxana Hulpe pentru Unica.

Citeşte şi: Roxana Hulpe şi-a botezat fetiţa. Micuţa Zora, creştinată de bunicul ei. Imagini de senzaţie de la petrecerea desfăşurată într-un decor idilic

Aceasta a vorbit și despre revenirea la Știrile Pro TV: „Am revenit doar la jurnal în week-end, sâmbăta și duminica. Partea cu terenul am mai amânat-o puțin, așa că în timpul săptămânii sunt cu ea. Mi-a lipsit munca, mi-a fost dor de știri, de colegi și telespectatori. E important echilibrul acesta profesional / personal. Nu suntem doar mame, suntem și ceea ce am construit înainte de a da viață. Trebuie să avem grijă și de partea aceasta”.

Deoarece soţul ei, Bogdan Rădulescu, este prins cu toate detaliile pentru Neversea, festivalul care s-a încheiat la mare, și cu Untold, festivalul de la Cluj, vedeta spune că vacanţa a fost programată abia la finalul lunii august. „Vara la noi e de muncă! Soțul meu e prins până la finalul lunii august cu cele mai mari festivaluri care se organizează la noi, în Constanța și la Cluj. Așa că, o vacanță în trei abia pe finalul lunii august și vom rămâne în țară de data aceasta. Însă eu cu Zora ne petrecem vara la mare și la Cluj, la părinții mei, la aer curat și liniște. Planul e să facem o vacanță din fiecare zi, pentru că eu toată ziua sunt cu cea mică pe drumuri. E o bucurie noua viață, nu-mi rămâne decât să mulțumesc că am ajuns să trăiesc cea mai frumoasă perioadă”, a mai declarat Roxana Hulpe.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri