25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Ruben Lațcău anunță noi investiții: Am reparat în ultimele luni demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie/Foto

Publicat pe


Subsolurile clădirilor unde funcționează Clinicile ORL și Oncologie au fost renovate de Primăria Timișoara, în urma unor investiții de aproape 400.000 de lei. Acolo funcționează cabinete medicale și birourile de internări.

Viceprimarul Ruben Lațcău a dat vestea renovării zonelor de la subsolul clădirilor unde sunt Clinica de ORL, respectiv Clinica de Oncologie din cadrul Spitalului Municipal Timișoara.

”Cabinetele medicale, birourile de internări sau holurile de așteptare sunt acum curate și asigură condiții civilizate pentru pacienți și cadrele medicale ce lucrează acolo. Primăria Timișoara a plătit 87.000 lei pentru lucrările de la Oncologie și 300.000 lei pentru cele de la ORL. Ca instituție am făcut reparații la instalația electrică, am tencuit și zugrăvit pereții, am înlocuit pardoselile din gresie și am montat covor PVC medical”, spune viceprimarul.

Investițiile vor continua și anul viitor, mai anunță acesta, vizată fiind și structura medicală, dar și dotarea cu aparatură.

”În acest an avem alocați 142 milioane lei pentru investiții în sănătate (o bună parte pentru dotări la Spitalul Municipal, pentru finalizarea corpului B de la Spitalul de Copii, pentru extinderea Spitalului de Boli Infecțioase sau pentru noua clădire a Clinicii de Balneologie), iar cel mai important e că am făcut deja primii pași pentru cel mai important obiectiv din ultimii 50 de ani din oraș: campusul medical pentru Spitalului Municipal”, a mai anunțat Lațcău.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri