2.7 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

Rugăciunea pe care este bine să o rostești de Sfânta Maria, pe 15 august! Se spune că îndeplinește orice dorință

Publicat peZiua de 15 august este o sărbătoare foarte importantă pentru creștinii ortodocși. Este ziua în care se prăznuiește Adormirea Maicii Domnului, trecerea Sfintei Fecioare Maria la viața veșnică, în împărăția Fiului ei. Ce rugăciune e bine să spui de Sfânta Maria pentru a-ți fi îndeplinite dorințele:

Rugăciunea care se spune de Sfânta Maria! Ce este bine să rostești pe 15 august

Creștinii ortodocși spun în ziua de 15 august o rugăciune puternică, despre care se spune că îndeplinește orice dorință. Potrivit religiei, ziua de 15 august este o zi foarte importantă pentru cei care își doresc un copil. Maica Domnului îl roagă pe Dumnezeu să plece urechea la rugăciunile de dezlegare a pântecelor și să dăruiască copii celor care și-i doresc. Așa s-a întâmplat în cazul părinților Sfintei Maria, Ioachim și Ana.

Iată mai jos rugăciunea pe care este bine să o rostești de Sfânta Maria, pe 15 august:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”.

După aceste cuvinte se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi:

„Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”, este rugăciunea pe care să o rostești de Sfânta Maria.

De ce nu este bine să pleci la drum singur, de Sfânta Maria

Tradiția spune că în ziua de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, nu este bine să pleci singur la drum. Acest lucru arată egoism. Dacă totuși pleci singur la drum, asigură-te că ai la tine o cruciuliță sau alt obiect sfințit.

Nu e bine să dormi în ziua de Sfânta Maria. Se spune că dacă vei face asta te vei simți vlăguit pentru tot restul anului.

De asemenea, De asemenea, dacă pe 15 august vor fi furtuni cu descărcări electrice înseamnă că Fecioara Maria își arată supărarea față de oamenii necredincioși.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri