27.3 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Rugăciunea puternică de la miezul nopții. Între ce ore să o rostești pentru noroc și sănătate. Face adevărate minuni

Publicat pe


Rugăciunile ne ajută să comunicăm cu divinitatea în orice moment. Prin intermediul lor, putem mulțumi pentru ceea ce avem, putem cere să fim iertați de anumite păcate sau ne putem mărturisi anumite dorințe. Există rugăciuni specifice, pentru anumite scopuri, care se rostesc în momente-cheie ale zilei. Cum sună rugăciunea puternică de la miezul nopții, care te ajută să îți îndeplinești dorințele.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a te ruga

În credința ortodoxă există numeroase rugăciuni prin intermediul cărora ne putem mărturisi dorințele sau problemele. Unele dintre ele sunt adresate lui Dumnezeu, altele Mântuitorului, Fecioarei Maria, îngerului păzitor, arhanghelilor sau anumitor sfinți din calendar. Se spune că este bine ca orice persoană să se roage măcar o dată pe zi. Majoritatea oamenilor care comunică în acest fel cu divinitatea spun o rugăciune seara, la culcare.

Citește și: Cum să te rogi corect. Ovidiu Cuncea vorbește despre puterea uimitoare pe care o are rugăciunea VIDEO EXCLUSIV

Există însă și credincioși care se roagă și dimineața sau înainte de masă. Rugăciunile sunt mai dese și mai intense atunci când simțim că avem nevoie de ajutorul divin. Din acest motiv, momentul ales pentru rugăciuni nu trebuie să fie la întâmplare. Potrivit credinței, cele mai puternice rugăciuni sunt rostite la miezul nopții. Se spune că între orele 12 și 3 noaptea, cerurile se deschid, iar rugăciunile noastre ajung mai ușor la Dumnezeu.

Dacă rostești o rugăciune la miezul nopții, este bine să aprinzi și o lumânare și să faci trei mătănii. În zilele în care nu se fac mătănii, trebuie să faci semnul sfintei cruci de trei ori.

Citește și: Ce rugăciune se citește în post. Cuvintele puternice fac minuni

Rugăciunea se citește între orele 12 și 3 noaptea

Așa sună rugăciunea puternică de la miezul nopții

Înainte de a spune rugăciunea propriu-zisă, este recomandat să spui următoarele cuvinte: ”În miezul nopții m-am sculat să mă mărturisesc Ție spre judecățile dreptății Tale”. Apoi, stând în genunchi, cu mâinile împreunate și cu fața spre răsărit, se spune rugăciunea următoare:

Citește și: Rugăciunea puternică pentru îndeplinirea dorințelor. Face adevărate minuni, ce cuvinte să rostești

”Milostivă să-mi fii mie Preasfântă Treime;
Milostivă să-mi fii mie Preasfântă Născătoare de Dumnezeu;
Milostivi să-mi fiţi mie cei 4 Evanghelişti ai Domnului;
Milostiv să-mi fii mie Sfinte Ioane Botezătorule al Domnului;
Milostivi să-mi fiţi mie cei 12 Apostoli ai Domnului;
Milostivi să-mi fiţi mie cei 70 Apostoli ai Domnului;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi sfinţii din ceruri şi toate puterile cereşti;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Părinţi din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Mucenici din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Cuvioşi din ceruri;
Milostivi să-mi…Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri