30.1 C
București
miercuri, 12 iunie 2024

Rusia îl acuză pe Marcel Ciolacu de „ingerință flagrantă” în afacerile interne ale Republicii Moldova. Maria Zaharova: Declarațiile oficialilor români, provocatoare

Publicat pePurtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de externe, Maria Zaharova, susține că declarațiile premierului Marcel Ciolacu despre românii din Republica Moldova reprezintă „o ingerință flagrantă” în afacerile interne ale statului, transmite TASS.

Reprezentanta Rusiei consideră că declarațiile oficialilor români sunt „provocatoare”

Reacția Mariei Zaharova a venit în contextul în care premierul Marcel Ciolacu afirmase, la Digi 24, că „în Republica Moldova trăiesc români, numai români”.

„Atragem atenția asupra faptului că astfel de declarații provocatoare ale oficialilor români, care constituie o ingerință flagrantă, inclusiv în afacerile interne ale Moldovei, rămân fără un răspuns adecvat din partea Chișinăului”, a declarat reprezentanta Ministerului rus de externe.

„Vom oferi evaluarea noastră cu privire la acest lucru acum și vom continua să o facem pe viitor. Însă toată lumea trebuie să facă această evaluare. Atât…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri