27.3 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Rute estivale ce leagă litoralul românesc de Cluj, Oradea şi Timişoara, deschise de Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Publicat pe


Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa anunţă că, începând cu data de 22 iunie, se deschid zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023.

Conducerea aeroportului estimează că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80%.

„Trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Aceste zboruri oferă o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Cu sprijinul tour-operatorilor, prin pachete complete de vacanţă puse la dispoziţia turiştilor de către aceştia, contribuim în mod direct la creşterea traficului aerian în zona Mării Negre. Cunoaştem faptul că pentru pasageri este esenţial să aibă opţiuni de transport de legătură, astfel că, pe Aeroportul din Constanţa sunt disponibile opţiuni de transport în comun pe ruta Constanţa – Mihail Kogălniceanu şi retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opţiuni de transport în regim shuttle bus, precum şi opţiuni de transport în regim de taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80%”, a declarat directorul general al Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuţ Artagea, citat într-un comunicat de presă.

Directorul companiei aeriene subliniază importanţa rutelor aeriene estivale.

„Ne bucurăm astăzi, împreună cu Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, de inaugurarea rutelor estivale AirConnect care leagă litoralul românesc de Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Zborurile noastre sunt o soluţie de deplasare rapidă şi confortabilă, atât pentru cei care locuiesc în Constanţa şi îşi doresc să ajungă în inima Transilvaniei, sau în oraşul ArtNouveau, sau în Capitala Europeană a Culturii 2023, dar şi pentru turiştii interesaţi de litoral şi Marea Neagră”, a spus directorul general AirConnect, Tudor Constantinescu.

Rutele sunt următoarele: Constanţa – Timişoara şi Constanţa – Cluj, în zilele de joi şi duminică; Constanţa – Oradea, în zilele de duminică.

Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, iar biletele de avion pot fi achiziţionate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la preţuri începând de la 244.39 lei / 49.27 euro (preţ pe segment, taxe incluse, locuri limitate).

Sursa: AgerpresSursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri