3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

S-a aflat când va fi lansat iPhone 14

Publicat peSeptembrie este luna în care Apple îşi prezintă an de an noile iPhone-uri, iar pentru lansarea seriei iPhone 14 există deja o dată vehiculată.

Apple a anunțat un eveniment pentru data de 7 septembrie, când există șanse mari ca, printre produsele noi prezentate, să se numere și noua serie iPhone 14.

La evenimentul organizat de Apple se așteaptă prezentarea noului iPhone 14

Acum o săptămână, unele surse au menționat despre posibila prezentare a noului iPhone pe 7 septembrie, iar acum Apple anunță un eveniment care se va desfășura anume pe această dată.

La „Far out”, așa cum își intitulează Apple evenimentul din 7 septembrie, este de așteptat ca vedeta principală să fie noua serie de smartphone-uri iPhone 14. Alături de acestea, ar putea fi prezentate și ceasurile Apple Watch Series 8, relatează Profit.

Se așteaptă ca seria iPhone 14 să fie compusă din patru modele: iPhone 14 și iPhone 14 Pro cu ecrane de 6,1 inch, iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max cu ecrane de 6,7 inch.

Îmbunătățirile vor viza în special modelele Pro

Conform informațiilor distribuite pînă acum, cele mai multe îmbunătățiri vor fi la modelele Pro, printre care – un breton mai mic, un mod „always on”, o cameră de 48MP și un chipset nou.

Cu titlul de noutate, Apple Watch Series 8 va avea un sensor capabil să măsoare temperatura corpului. Acest lucru va fi efectuat nu la cerința utilizatorului, ci într-un mod silențios, alertând despre schimbările din corp.

Evenimentul se va desfășura la Steve Jobs Theater, în cadrul campusului companiei din Cupertino, primul de la începutul pandemiei la care se va participa fizic.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri