7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

S-a aflat care sunt noii concurenți ai show-ului „Te cunosc de undeva”, sezonul 19 / Nicole Cherry va participa din nou

Publicat peFanii emisiunii „Te cunosc de undeva” au fost entuziasmați când, la începutul lunii martie, Antena 1 a anunțat faptul că pregătește sezonul 19 al cunoscutului show. Pepe și Alina Pușcaș promit momente imprevizibile, surprize și transformări fabuloase.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva”, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a spus Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii.

Care sunt noii concurenți de la „Te cunosc de undeva”

Filmările pentru sezonul al 19-lea al emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt în toi, iar publicul vrea să știe cine sunt vedetele care vor urca pe scenă, în cadrul emisiunii de la Antena 1. Producătorii au anunțat numele concurenților care vor trece prin transformări fabuloase în sezonul 19 al show-ului de televiziune.

8 cupluri de artişti unul şi unul au spus „DA” spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriți în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Concurenții care au acceptat provocarea de a urca pe scena „Te cunosc de undeva” sunt: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA, notează Unica.

Mai mult decât atât, există zvonuri că Nicole Cherry va participa, din nou, la emisiunea de la Antena 1. Cântăreața ar face echipă cu Juno.

Din cine va fi format juriul sezonului 19 „Te cunosc de undeva”

În ceea ce privește masa juriului, nu există nicio schimbare. Cei care vor da note concurenților vor fi și de această data Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan. Precum în sezonul trecut, Zarug va fi cel care va realiza interviurile din culise cu concurenții. În plus, Alina Pușcaș și Pepe vor fi tot prezentatorii emisiunii. Cei doi au anunțat că au fost pregătite mai multe surprize pentru telespectatori.

„Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit!”, a spus Pepe. Fostul concurent al show-ului a subliniat că singurele lucruri care nu au suferit modificări au fost scena și ocupația lui Zarug, potrivit Cancan.ro.

Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri