0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

S-a aflat cine este solista care a cântat unui public inexistent la târgul de Crăciun din Calafat VIDEO

Publicat peLuni, 12 Decembrie 2022, ora 18:31

3227 citiri

Imaginile de la un concert fără public ce a avut loc la Târgul de Crăciun din Calafat au devenit viral pe rețelele de socializare în acest weekend.

Lipsa oamenilor din public nu a împiedicat-o pe cântăreaţa aflată pe scenă să strige „toată lumea mâinile în aer!”.

Atraşi de îndemnul continuu al cântăreţei, cele trei, patru persoane are se aflau în zonă s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante.

Solista se numește Olga Cristina Popa, cu numele de scenă Kristine, scrie Reporter 24.

În timpul show-ului, artista îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă.

„Și haideți să aplaudăm împreună, să ținem ritmul. Haideți, băieți, să aplaudăm. Foarte bine! Hai să aplaudăm mai tare! Și acum în dreapta, foarte bine, așa. Haideți, să vă aud cum aplaudați. Bine, bine”, a strigat, entuziasmată, artista aflată pe scenă.

„Ora 20,30. Târgul de Crăciun din Calafat. Cel pe repede înainte, când ne trezim în noiembrie, că vrem Târg de Crăciun în decembrie. A început de 30 de minute să plouă. Ceva mai înainte se auzea melodia „Dacă pleci, ia-mă și pe mine / Dacă pleci, n-ai să poți trăi… „. Acum cântă o fătucă, care sper să nu rămână cu traume după seara asta. Am reținut ceva de genul „Toate mâinile sus,sus, sus!/Calafat sunteți pregătiți?!/Toate mâinile sus, sus, sus!”.

Restul era în engleză. M-am uitat, nimic, nici o reacție, nimeni…De remarcat și cele 4 căsuțe de lemn, acoperite cu folie și cu crengi deasupra, aducătoare de venit și de bogăție doar în mintea unora. Asta e, ăștia suntem …tot melodia lui Cătălin Crișan îmi urlă în cap „Dacă pleci…” „, a scris autorul înregistrărilor, pe Facebook,

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri