24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

S-a lăsat cu bătaie în fața palatului de lux al lui Gigi Becali: „Nu mai face așa că te spun lui Adrian! Mănânci o bătaie de nu te vezi”. De la ce s-au luat protagoniștii scandalului

Publicat peSituație inedită la palatul lui Gigi Becali. Un bărbat, care cel mai probabil a venit să își ia „dreptul” de la latifundiarul din Pipera, a fost certat și îmbrâncit de o femeie aflată acolo din același motiv ca și acesta. Celor doi li s-a alăturat o a doua femeie, supărată că bărbatul „dă prea mult din casă”.

„E un om foarte bun la suflet. Eu l-aș vota președintele țării. Da, cine-i bun de muncă, îi dă câte un milion, două și cine e mai handicapat îi dă câte 10, 1.000 de lei. Eu am o fetiță prin spitale, de leucemie, soția mea a murit de cancer acum doi ani”, spune bărbatul aflat la palatul lui Gigi Becali, moment în care este întrerupt de cele două femei supărate.

Citește și: Ioana Tufaru, dată afară din apartamentul dat de Gigi Becali. „Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin”

„Vino încoa, ce vorbești acolo?! Ce vorbești, pleacă de acolo”, îl ceartă femeia, în timp ce îl trage de…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri