-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Sacrificiile enorme pe care le face Georgiana Lobonț, când vine vorba de familie. Ce îi reproșează copiii: „De ce pleci?”

Publicat pe


Chiar dacă a cunoscut succesul pe plan muzical și o așteaptă acasă doi copii superbi, cântăreața face sacrificii enorme atunci când trebuie să se împartă între viața profesională și cea de familie.

Citește și: Ce sacrificiu a făcut soțul Georgianei Lobonț pentru artistă, deși părinții ei s-au opus căsătoriei lor: ”El a riscat”

Sacrificiile enorme pe care le face Georgiana Lobonț, când vine vorba de familie

Artista de muzică de petrecere are o agendă încărcată, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe românce. Multe dintre piesele sale ajung pe primele locuri în trending pe YouTube, construindu-și o comunitate de fani din ce în ce mai numeroasă.

De altfel, Georgiana Lobonț are la activ și colaborări cu nume mari din industria muzicală, inclusiv Vali Vijelie sau Nicu Paleru. Munca asiduă și talentul i-au adus artistei notorietatea, însă faima a venit la pachet și cu sacrificii.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, au împreună doi copii mici, pe Eduard Nicholas și pe Irina Maria. Vedeta suferă enorm când trebuie să plece de lângă ei, pentru a-și putea onora cântările și pentru a-i asigura un trai mai bun familiei sale.

Artista este însoțită de soțul ei la fiecare pas, iar cei mici rămân cu bunicii care le oferă tot ce-i mai bun. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Georgiana Lobonț a povestit o întâmplare, care a pus-o pe gânduri.

Citește și: Georgiana Lobonț, suma incredibil de mare pe care cântăreața o câștigă doar din YouTube. Câți bani încasează lunar

„În ultima perioadă am petrecut doar o zi sau două cu ei, între șapte sau opt zile în care am fost plecată. Și le-am zis – mami, hai să ne iubim un pic, să ne îmbrățișăm, să ne uităm la desene – lor le place să se joace cu părul meu și să bea lăptic.

Mi-l încâlcesc, mă trag de el, dar e bucuria lor. A doua zi plecam iar și a trebuit să le spun. Atunci ei mi-au zis – `Mami, dar de ce, că avem bani?` Ei cred că dacă avem bani, ar trebui să stăm acasă și să nu mai mergem nicăieri. Eu știu că le lipsim noi.

Ei stau cu bunicii, le oferă absolut tot, dar nu este suficient. Am încercat să-i mai luăm cu noi la filmări și pe la București. Încercăm să-i avem cât mai mult lângă noi.

Îi luăm și pentru a se obișnui cu lumea asta. Este greu, dar încercăm să facem față pentru că ne place ceea ce facem și mai ales pentru că văd că bucur sufletele oamenilor”, a afirmat Georgiana Lobonț.

Cât câștigă Georgiana Lobonț la evenimente

Vedeta a mai explicat că sacrificiile făcute în cariera sa i-au fost răsplătite financiar. Artista nu-și dorește decât să-i sigure familiei sale o viață mai bună și nu vrea ca celor mici să le lipsească nimic.

Mai mult, prețul pe care îl plătește cântăreața este chiar odihna sa, spunând că este foarte obositor să fie mereu pe drumuri și să doarmă foarte puțin.

„Noi mergem cu 10.000 de euro, trei programe. Un program are 45-50 de minute, dacă oamenii se distrează cânt și mai mult. Merg cu formația și facem show”, a mai povestit artista, pentru publicația citată anterior.

Cât de mare s-a făcut fiul lui Liviu Vârciu. Imaginile adorabile în care a fost surprins de tatăl lui, cu zâmbetul până …

Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri