6.8 C
București
joi, 29 februarie 2024

Salariații OMV protestează în stradă, nemulțumiți de „oferta jignitoare” pe care compania le-a făcut-o în pragul semnării unui nou contract de muncă

Publicat pe


Salariații OMV Petrom au început o serie de proteste astăzi și avertizează că vor continua pe tot parcursul acestei luni, până în pragul Sărbătorilor de iarnă.

Nemulțumirile sindicaliștilor țin de ultima ofertă privind salarizarea, considerând „jignitor” ceea ce le-a oferit compania, în condițiile în care contractul colectiv de muncă ar trebui reînnoit la finele acestei luni.

Astăzi, sute de salariați OMV Petrom au pichetat timp de două ore sediul central Petrom City din București și sediile asset-urilor OMV Petrom din Suplacu de Barcău (Asset 1 Crișana Banat), Pitești (Asset 3 Muntenia Vest), Ploiești (Asset 7 Muntenia), Buzău (Asset Moldova), Craiova (Asset Oltenia), Constanța (Asset 10 Petromar), precum și Rafinăria Petrobrazi.

Și, din ce se arată într-un comunicat de presă, protestele vor continua pe 07, 12, 13, 14, 19 și 20 decembrie 2023, în condițiile în care „membrii de sindicat vor să…Sursa: zin.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri